AN HISTORIC FOOTPRINT
APRIL 19TH 2017


This traditional conservatory was designed, handmade and installed by The Caulfield Company and sits within the walled garden of a 19th Century Grade II Listed castle, deep in the Yorkshire Dales. 

Commissioned to replace a long-derelict Victorian greenhouse, occupying the same footprint, it was built in The Caulfield Company’s Yorkshire workshops in solid Sapele hardwood and painted in a soft green finish. Creating a garden room sanctuary, it lies at the heart of a major restoration project which has brought new life to the garden.  


 
Highly experienced in sensitive architectural responses to period and listed buildings, The Caulfield Company handles projects right through from planning permission to the design, build and interior finishes. It also offers a complete interior design service.  

PUBLIC RELATIONS
AND MARKETING
COMMUNICATIONS

+44(0)20 7792 5646
mail @ arcpr.co.uk